Eli eli. Intouduin äsken nyrkkeilemään 45 minuuttia, ja kun kerran aamusta nyrkkeilin 25 minuuttia niin yhteensä nyrkkeilin tänään 70 minuuttia! Sykemittarini oli ensimmäistä kertaa pihalla, syke muka 46 puolen tunnin _aktiivisen_ nyrkkeilyn jälkeen..:D Kaloreita kului 300, rasvaa siitä 50%. Eli ihan hyvin tänään taas liikuttu.
Aamusta 204kcal+illalla joogassa yms. 178kcal+ illalla nyrkkeilyssä 300kcal= 682 kcal.
Syömiset meni kyllä ehkä yli neljänsadan.Pitää meinaan syödä silleen etten mee säästikselle, ja silleen ettei porukat ala epäilee lisää mun touhuja.
     Huomenna koulussa joulusafkat. Koulun pöperöt varsinkin jouluna on niin paskaa, et tuskin niit sit hirveesti syön. Koulussa vaan jotenkin hävettävää syödä vähän, koska porukat kiinnittää sit siihen huomiota. Sit jos viel sattuu luokanvalvojan kanssa samaan aikaan syömään ja se näkee et syön jonkun leivän ilman voita, niin sanoo kyllä satavarmasti vanhemmille.

Huomisen treenistä sitten. Aamusta tekis kyllä mieli mennä juoksemaan, mutta kun on niin turkasen pimeää eikä täällä edes ole katuvaloja. Juoksemisen sijasta sitten varmaan lihaskuntoa se 20 min. Ja jos jaksan niin  sitten  20 min lihaskunto + 10 min nyrkkeily. Illalla on pakko päästä juoksemaan edes 45 min.

Huomiseen, puppelit! (Lukeeko tätä edes kukaan..?)