Inhoan yli kaiken sitä kun en saa unta. Viime yönäkin pyöriskelin sängyssä, lukien, kirjoittaen ja kuunnellen musiikkia, ja silti sain unen päästä kiinni vasta joskus neljän aikoihin. Herätys kuudelta.. En tosin suurista puheistani huolimatta jaksanut nousta nyrkkeilemään. Tunsin siitä aamulla vähän huonoa omaa tuntoa, mutta ei se enää häiritse.
Kummallista tuossa hetkittäisessä unettomuudessa on se, että se todellakin on hetkittäistä! On kausia, jolloin nukun todella hyvin, ja sitten taas kausia, jolloin nukun todella huonosti. Olin jopa syönyt kohtuullisen(ihan oikeasti kohtuulllisen) iltapalan, ja kävin vielä syömässä banaanin. Siltikään tänään ei ole hirveästi väsyttänyt. Lieneekö syy sitten energiajuomassa, jonka join aamusta? Se tosin oli light- versio. Huhhuh.

Tänään meillä oli koulussa liikuntaa kaksi tuntia. Leikittiin jotain leikkejä(kyllä, olen ylä-asteella!). Parin leikin jälkeen tyypit halusivat leikkiä silmäniskumurhaajaa. On siinäkin liikuntatunti, kun sellaista leikitään. Koko ajan marisin, että eikö voitaisi nyt OIKEASTI liikkua?! Yhden ryhmän leikki oli norjalainen jalkapeli yms. Halusin siitä äkkiä pois, jotta pääsisin leikkimään koripallolla.
     Paras kaverini tietää parin muun ihmisen lisäksi syömishäröstäni. Tuli jotenkin paha mieli hänen puolestaan, kun juoksin pallon kanssa kuin heikkopäinen.. Sain kuitenkin osakseni ihailevia katseita ja 401 kaloria kulutetuksi.
Illalla(=äsken) kävin tuolla säkkipimeässä juoksemassa 45min ja nyrkkeilin ihan sisällä 15min. Kaloreita tuossa härdellissä kului 500.

     Poika, joka osittain johdatti mut tähän paskuuteen kertoi tänään ettei halua mun kertovan syömisongelmastani hänelle.. Se vähän satutti, mutta poika lisäsi, että onhan mulla liuta ihmisiä, joille voin puhua. Eivät ne muut ole vain sama asia kuin hän.

     Paino tosiaan putoaa, kun ei ole säästöliekillä.
Paino nytkin vähän pudonnut eilisestä, en sitä kuitenkaan kehtaa vielä tänne kirjoittaa.

Ai niin, ostin sellaisia hyviä näkkäreitä, joissa ei ole kuin 40kcal/pala!